Heskey från start på lördag? & Ny omröstning ute. [200903-26]

Enligt rapporterna från den engelska träningarna så kommer det inte bli någon second striker-roll för Stevie G på lördag mot Slovakien. Capello mönstrar på träningarna ett rakt fyrmanna-mittfält med Gerrard på vänsterkanten. Centralt har det varit Lamps och Carrick och till höger har både Lennon och Becks spelat. På topp har det handlat om Heskey tillsammans med Rooney. Nu kanske Capello vill vila någon spelare i första matchen då den är en träningsmatch.

Men i VM-kval-matchen på onsdag mot Ukraina får väl ändå inte Heskey starta?
Och vad säger ni om mittfältet? Bra eller dåligt?

***********************************

Rooney är lite av en ”crazy man”, enligt Capello. Det känns nog som om Capello tycker att Rooney är lite hetlevrad, även om hans kommentar var skämtsamt menad. Jag tror att Capello - när han såg bilderna från Craven Coattage i helgen - tyckte att Rooneys röda kort var onödigt. Men jag tror också att Capello vet att det är Rooneys ”crazy man”-takter som kan vinna matcher vissa gånger. Hans humör kan, när han balanserar det rätt, göra honom till en ännu bättre spelare. Dags för Rooney att börja lära sig att använda sitt humör till sin fördel, kanske?

***********************************

Dags för en ny omröstning. Denna vecka vill jag veta hur ni tror att Capello skulle resonera ifall backbjässen Nemanja Vidic vore av engelsk härkomst. I mittlåset finns redan Ferdinand och Terry, och många skulle hävda att det är världens bästa mittbackspar på landslagsnivå. Skulle Vidic slå sig in där?

I omröstingen som låg uppe tills nu röstade ni om vem ni trodde skulle vinna FA-Cupen. Det blev stenhårt. Man U och Chelsea fick båda 25% av rösterna. Arsenal hamnade på 19%, och Everton fick 12%. De resterande 18% sa att de inte visste och inte heller brydde sig.

***********************************

Imorgon är jag tillbaka. Jag får se ifall det blir något Fredagstips med lanskamper på kupongen.
Är det att önska?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0