Gary Mac sparkad, och Man U världsmästare. [2008-12-21]

Fem raka förluster blev för mycket för Leeds styrelse. Gary McAllister tog över Leeds i januari i år och han lyckades förra säsongen leda laget till en play offplats. I play off-finalen föll de mot Doncaster Rovers och sejouren i League One blev förlängd. Nu ligger laget på en nionde plats, de åkte för inte alltför länge sedan ur FA-Cupen mot amatörlaget Histon, och på senare tid har det alltså gått rejält tungt. Där har ni anledningen till att Leedsstyrelsen valde att entlediga Gary Mac. Hos vadslagningsfirmorna i England är nu Tottenhams och Leeds före detta assisternade manager Gus Poyet favorit att över managerposten i Leeds.

******************************************

Finalen i klubblags-VM blev en oväntat jämn historia trots att Manchester United mönstrade ett starkt lag. De förde matchen med besked i först halvlek, men när Vidic visades i minut 49 efter att ha delat ut en armbåge så jämnade LDU Quito ut matchen. Men det var alltså engelsmännen som drog det längsta strået. Rooney gjorde matchens enda mål i 73e minuten.

******************************************

Liverpool VD Rick Parry uppger idag att Rafa Benitez är ytterst nära att sätta sin signatur på ett nytt kontrakt. Det som har legat i luften ett tag ser nu alltså ut att bli en realitet. Rick Parry säger: "Det är nästan klart. Ägarna har sagt att de önskar förlänga kontraktet och behålla honom. Det är tydligt att han själv vill stanna, så ja det kommer att ske."

******************************************

Även korta inlägg är inlägg. Nu är det fokus på fotbollstittande som gäller. Vi hörs ikväll!

Kommentarer
Postat av: Jax

Är man konspiratoriskt lagd kan man ju tro att Benitez inte var med idag pga bråk om kontrakt. hehe.



Men nej, en av dagens behållningar var ju målvaktstränarens direktkontakt via telefon med Rafa. Underbart!

2008-12-21 @ 20:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0