Sommarens sämsta värvningar - Topp Tio [2009-08-14]

Om drygt 12 timmar så sparkar säsongen igång. Äntligen. Det är helt sanslöst vad jag har längtat. Men nu är väntan alltså över inom högst överskådlig framtid. Lyckan är gjord.

***********************************

Det var kul att se att så många hade något att tycka om Topp Tre, och att så många av er har uppskattat genomgången av lagen. Det gläder mig. Jag börjar med att besvara några av era kommentarer från de senaste dagarna.

rooster: ”Joey Gudjohnsen i Burnley, är inte det samma kille som spelade i Villa förut och då besitter han väl lite rutin i alla fall + ett jäkla hårt spel. Flera röda kort i karriären..?”

Det är samma kille. Joey verkar vara en riktig flyttfågel. Burnley är hans nionde klubb utanför Island, och faktiskt den klubb som han spelat flest matcher för – Det närmar sig 100 matcher. Han var på lån i Villa 2003 och det blev elva matcher, så jag vet inte hur mycket PL-erfarenhet det gav egentligen. Säsongen efter var han i Wolves och det gav också elva PL-matcher. Han är väl ganska hårdför, men jag tror inte han är känd för att bli konstant utvisad. Villa-fansen minns nog hans enda röda kort i Villa-tröjan lite extra då det var mot rivalen Birmingham.

FCUM menar att Liverpool har ”en klart svagare trupp” än Chelsea och Man U, och att man i år inte kan räkna med att sopa rent mot de övriga topplagen. Hade man räknat bort inbördesmöten förra säsongen så hade Liverpool varit långt efter.

Jag ser din poäng, men tycker att du är hård när du säger att Liverpool har en klart sämre trupp än de två andra. Sämre, ja. Klart sämre, nej. Jag tycker också att man inte ska räkna bort någonting alls. Det är ovanligt att något av topplagen tar så många poäng av de övriga topplagen som Pool gjorde förra säsongen, men det var ju så det var. Varför ens spekulera i hur det hade varit om det inte hänt? Det är ganska ovanligt att ett lag håller nollan i två miljoner ligamatcher i följd också, vilket United gjorde. Ska vi räkna bort hälften av den sviten bara för att det är så ovanligt och för att de inte kan räkna med samma svit denna säsong igen?

Peter Fritzon: ”I går natt drömde jag att Liverpool torskade premiären med 6-1….”

Det blir nog ingen sanndröm, men det kan bli en del mål i matchen. Liverpool verkar få ihop försvarare, men jag undrar hur friska och krya de är. Spurs ser ut att ha Dawson, King, Bale och Woodgate borta från spel. Anfall lär bli bästa försvar för båda lagen, och jag tror inte att något av lagen håller nollan.

kristoffer: ”….dock missar du en anfallare hos United nämligen giggs, han har mer och mer fått ta en roll som släppande anfallare….”

Sant. Giggs kan hoppa in i den rollen, och om United får lite skadebekymmer på någon av sina kantspelare skulle det förvåna mig föga ifall jag fick se Rooney gå ned och täcka upp på kanten och sedan Giggs och Berbatov däruppe. Men jag tror inte att det kommer bli ett drag som Fergie använder så ofta när han har skadefria spelare att tillgå.

Peter: ” Däremot kan nog Mascherano försvinna nästa sommar. Kan vara en "Vi släpper dig inte nu, men sköter du dig så får du åka nästa säsong"-deal.”

Lite tidigt att sia om kanske. Men jag tror inte det. Det beror också på hur bra Mach är denna säsong. Han var på tok för ojämn och hade för låg lägstanivå förra säsongen.

Många av er har också påpekat att jag borde ha placerat Pompey längre ned i tabellen.
Ni kan mycket väl ha en väldigt bra poäng i det. Men jag får stå för mitt ord.

***********************************

Jag lovade några Topp Tio-listor innan säsongen drar igång. Ni ska få en. Det blir en lista med sommarens tio sämsta värvningar så här långt. Jag får kanske anledning att återkomma då fönstret inte är stängt, men just nu ser det ut som nedan. Jag vill säga att jag har gjort listan efter vad man kan förvänta sig, och hur mycket spelaren kommer att bidra med säsongen 09/10. Ingen förväntar sig att Fabian Delph går in och ersätter Barry redan denna säsong. Så när han misslyckas med att göra detta är han inte en dålig värvning. Jag förväntar mig dock att han ska få en del speltid och visa publiken att han är ett stort löfte. Så om han bara får tre inhopp på hela säsongen är han en misslyckad värvning, även om han är köpt främst för framtiden. Förväntningar och denna säsong styr, alltså. Förhoppningsvis finns det tillräckligt mycket på denna här listan för att hålla liv i luckan under helgen.



10. David Edgar, försvarare. Från Newcastle till Burnley, priset än så länge okänt. Ska sättas av en tribunal.
Edgar kom till Newcastles akademi redan 2001. Han lyckades ta sig hela vägen till A-laget. Debuten kom 2006, men utvecklingen har stannat av. Edgar har inte gjort mer än knappa 20 ligamatcher för The Magpies. Det är inte så imponerande med tanke på att vi pratar om tre A-lagsäsonger i ett lag som har varit så svaga bakåt att alla spelare borde ha hunnit få en chans att visa upp sig. Inte heller har någon av alla Newcastles tränare som passerat i revy haft ett extra gott öga till kanadensaren. Det har ju funnits några att försöka imponera på, om man säger så. Nu är det alltså Burnely som gäller, och eftersom Burnley inte har en namnkunnig trupp och eftersom Edgar kan spela både till vänster och i mitten så lär han säkert få speltid i Burnleys backlinje. Men jag tvivlar starkt på att Edgar blir en försvarsgeneral i klubben denna säsong.

9. Sebastien Bassong, försvarare. Från Newcastle till Tottenham, £8M.
Bassong var en av få spelare i Newcastle som kom undan med en del heder intakt efter förra säsongen. Det var hans första PL-säsong, och han kastades in i en backlinje som sällan eller aldrig bestod av samma fyra spelare mer än två matcher i rad. Som om inte det vore nog så hamnade han i en klubb som var synonym med kaos under precis hela säsongen. Man kan lugnt säga att Bassong hade kunnat ha en lättare debutsäsong i ett nytt land. Och ändå han man allts,å då och då, skymtat en del potential i Bassong. Men potential är inte detsamma som färdig spelare. Han är 23 år och platsar inte i Kameruns landslag. Jag har svårt att förstå hur någon klubb kan betala £8M. Så mycket potential ser jag inte. Men det är inte första gången Spurs betalar stora summor pengar för en spelare som egentligen inte visat någonting, och det är väl förmodligen inte den sista gången heller. Bassong kommer till ett försvar som i princip aldrig är fritt från skador. Corluka brukar hålla sig hel, men King, Dawson och Woodgate är alla borta under perioder. Så Bassong lär få en del speltid även om han kanske inte är tänkt som ordinarie. Att han lär få spela med olika spelare runt omkring sig (även här, alltså) nästan varje gång han beträder planen lär inte gynna honom. Och för mig ansluter han inte till en backlinje som redan fungerar. Det finns redan brister i Spurs backlinje. Att två veckor innan seriestart anlända till Spurs försvarsmaskineri och snabbt bli ett kugghjul som passar in och rullar välsmort är en utmaning övermäktig ganska många. Det är absolut en utmaning övermäktig Bassong.

8. Emmanuel Adebayor, anfallare. Från Arsenal till Man City, £25M.

Adebayor kommer säkert göra en del mål. Och kanske är han gladare nu när han har en skyhög lön. Mitt problem med värvningen av Adebayor är inte uteslutande fotbollsmässiga. Jag anser visserligen att Adebayor avslutar för svagt, jobbar för dåligt och skapar för lite åt sig själv och andra för att kosta £25M. Men det är som sagt inte det stora problemet. Mark Hughes och Manchester Citys stora utmaning nu när de vill utmana topplagen är att skapa ett LAG. Det börjar bli en del stora och välkända namn i Citys elva nu, och alla vet att det är en utmaning att få ihop stora namn till enhet. Adebayor har under sin tid i Arsenal visat att han prioriterar jaget minst lika högt som laget. City har inte råd med den typen av mentalitet. City behöver spelare som tänder stenhårt på idén att få vara med på en jäkligt spännande resa, och som älskar utmaningen i att utmana Big Four och bli ett lag att räkna med i de stora sammanhangen. Då ska man inte betala stora pengar för en spelare som tänder på idén att få en löjligt stor veckopeng och som älskar utmaningen i att försöka bli lagets fixstjärna. Jag skulle vilja se vad som händer ifall Adebayor börjar trögt, ser några anfallskonkurrenter stänka in ett par mål, och sedan hamnar på bänken i några matcher i följd. Då tror jag att City plötsligt får världens dyraste gnällspik på halsen.

7. Steven Fletcher, anfallare. Från Hibernian till Burnley, £3M.
Burnley behövde förstärka på anfallssidan så att man la £3M (det är förstås ganska mycket för Burnley) på en forward är inte förvånande. Däremot är det förvånande att man inte väljer en spelare som åtminstone har spelat i CCC. Fletcher är visserligen ett löfte. Han är bara 22 år och har redan gjort över 150 matcher och drygt 40 mål i skotska ligan. Men det är en jäkla skillnad på att göra mål för ett lag på övre halvan i Skottland och att göra mål i ett bottenlag i Premier League. Den skillnaden kommer Fletcher blir smärtsamt medveten om. Jag bli förvånad ifall inte Burnley söker förstärkningar till anfallet i vinter.

6. Christian Benitez, anfallare. Från Santos Laguna till Birmingham, ca £8M.
Jag vill ju så gärna att detta 23 år gamla kvicksilver som bara är en tvärhand hög ska lyckas, och ta England med storm. Kanske kan han också göra det om han visas stora mängder tålamod och om han har ett starkt psyke. Men jag tror han får en tuff inkörningsprocess. Han har fått försäsongen förkortad på grund av skada och Gud ska veta att steget från mexicanska ligan till Premier League är gigantiskt. Och han har en viss press på sina axlar. Birminghams målskörd från förra säsongen är för dålig och man behövde desperat förstärka på anfallssidan. Valet föll på Benitez, och med tanke på att man slog klubbrekord i transfersumma för att få honom så finns det uppenbarligen en del förväntningar. Jag undrar ifall denna i grunden oerfarna spelare klarar av att tackla både press och social omställning samtidigt. Man ska också minnas att Birmingham inte är ett topplag. De kommer att tvingas försvara mer än vad de kommer att få tid att anfalla. Inte minst i början av säsongen så kommer hela laget kollektivt behöva arbeta hårt för att tänka försvarsspel eftersom så många ordinarie försvarare är skadade fär tillfället. Benitez kommer att behöva ägna sig mer åt lagspel än vad han är van vid. Om Benitez får en bra start och om han lyckas blunda för pressen och faktiskt petar in ett par mål i början och om både han och laget får arbetsro så kan han bli en succé redan under sin första säsong. Men jag tror att succén får vänta. Om den någonsin kommer.

5. Thomas Vermaelen, försvarare. Från Ajax till Arsenal, £10M.

Arsenal hade två viktiga uppgifter den här sommaren, som jag ser det. 1) Köpa in en hårdför och närkampsvillig innermittfältare. 2) Köpa in en högklassig mittback, gärna med erfarenhet från PL. Ingen av uppgifterna är lösta. Vermaelen är en relativt kort mittback som är Ajaxskolad. Med andra ord så vann Wengers förkärlek för teknik och fina fötter även denna gång. Jag tror att Vermaelen på sikt kan bli en kugge i Arsenal, men att han på en gång ska gå in och vara en starkt bidragande orsak till att en backlinje som i två år släppt in för mycket mål helt plötsligt börjar hålla tätt kan jag inte se. Jag begriper inte riktigt värvningen. I Johan Djourou så finn det redan ett stort löfte som är dryga 20 i Arsenals centrala försvar. Vad ska de med ännu en sådan spelare till? Upson eller Hangeland som direkt hade gått in och gjort skillnad hade varit så mycket vettigare. Men nu spenderade man £10M på en spelare som med all sannolikhet kommer att behöva tid på sig, och som är mer spelskicklig än vad han är erfaren. I Arsenals fall hade jag hellre sett det omvända. Vermaelen har potential, inget snack. Han kan som sagt ha en stor framtid i Arsenal. Men den här säsongen tror jag inte det.

4. Michael Owen, anfallare. Från Newcastle till Man U, gratis.
Jag vet inte varför, men väldigt många (främst Unitedfansen) tenderar att se värvningen av Owen som ett genidrag av Fergie. Då kollar man på värvningen från fel håll, säger jag. Visst är det ganska smart att med minimal ekonomisk risk ta in många mål och stora mängder rutin i truppen. Men United ska (sannolikt) slåss länge på alla fronter. De kommer att komma skador och formsvackor. Just nu är Owen tredjeanfallare. Eftersom Man U spelar med två renodlade anfallare så är Owen förste back up. Och det är poängen; Han är en för dålig förste back up i ett av världens bästa lag. Så ska man se på affären, anser jag. Varför han är för dålig? Tja, ni som såg Newcastle spela fotboll i våras vet precis vad jag menar. Owen var fit, men han petades av Lovenkrands, Martins, Ameobi och Viduka. Nu för tiden är han inte dålig när han är dålig. Han är usel. Sedan är det ju skadorna. Michael Owen har medverkat i 38% av Newcastles ligamatcher de senaste fyra säsongerna. Den siffran är illavarslande. Welbeck och Macheda är stora talanger och Giggs kan vikariera som släpande anfallare. Men Owen är förste back up. I mina ögon är han ett på tok för osäkert kort för att var det i en av världens största och bästa klubbar. Om United får en långtidsskada på Rooney eller Berbatov så kan det stjälpa hela säsongen. En bättre och mer skadebefriad anfallare som tredjealternativ hade varit the safe way.

3. Stewart Downing, mittfältare. Från Middlesbrough till Aston Villa, £12M.
Jag har aldrig sett Downing som storklubbsmaterial. Nu är ju inte Villa en storklubb med stort S, men det satsar väl ändå på att bli det? Då duger inte Downing. Hade han hetat typ Garcia i efternamn så hade de flesta sett på honom som en dussinspelare, men nu är han engelsman med landslagsmeriter, och vips tycker hela England att mannen är klass från topp till tå. Det tycker inte jag. Han är för endimensionell och för att vara en offensiv spelare så bidrar han med för få mål och assist. Jag saknar också mentala bitar som vinnarmentalitet och springa-till-man-stupar-takter. Downing spelar helst till vänster, men där finns redan ligans bästa ytter i Young. Hur ska man lyckas ge Downing speltid? Jo, O’Neill har hintat om att han kan se Downing i en central roll. Där kommer han bli köttfärs. Downing inleder också hösten i sjukstugan vilket knappast ökar hans möjligheter att från början visa vad han går för. Jag tror att dessa £12M är pengar i sjön.

2. Alberto Aquilani, mittfältare. Från Roma till Liverpool, ca £18M.
Jodå, jag vet om Aquilanis högstanivå. Jag har sett honom i Roma och i landslaget otaliga gånger. Jag vet vad han går för och jag vet att högt tempo faktiskt passar honom. Men likt förbannat så byter han land, språk och fotbollsklimat. Dessutom anländer han skadad. Med återhämtning och rehabilitering så tror jag att det tar ett bra tag innan han kan visa vad han går för. Att värva en så pass skadedrabbad spelare som Aquilani är i grunden en stor chansning. Jag vet inte ifall jag tycker att £18M är en prisnivå där man har råd att chansa. Att försöka göra en stor del av jobbet som Alonso gjorde är dessutom en otacksam uppgift. Jag tror inte heller att man ska glömma att Aquilani själv aldrig hade gått ifall Roma inte hade behövt pengarna. Han lämnar den stad och det lag han älskar över allt annat. Sådant kan också ta en liten tid att komma över. Jag tror att OM Aquilani får vara skadefri så kan han bli en klockren värvning för Liverpool. Men dels är det ett riktigt stort jäkla OM, och dels tror jag att vi får vänta ganska länge innan han socialt och fotbollsmässigt lär sig England och Liverpool. Den här säsongen räknar jag inte med några stordåd - Långt ifrån.

1. Roque Santa Cruz, anfallare. Från Blackburn till Man City, £17.5M.
Visste Huges och City själva att de skulle värva både Tevez och Adebayor när de köpte Santa Cruz? Jag tvivlar. För vem kan se honom ta en startplats när City har en anfallsbesättning fri från skador? Inte jag, i alla fall. Och om City fortsätter på den inslagna 4-3-3-vägen så kan jag bara se Santa Cruz slåss om en av de platserna – Den i mitten högst upp. Han kan inte lira på kanten. Santa Cruz känns som det perfekta exemplet på ett köp som en klubb som har en massa pengar gör. Frågor som var han ska spela, hur han passar in, om han är en duktig inhoppare och hur han tacklar ett sitta på bänken verkar vara sekundära. I det här fallet känns det som om City har köpt för att visa att de kan köpa. Och £17.5M? Vad i hela Hisingen har Santa Cruz gjort för att vara värd de pengarna? Det lär bli en del inhopp och några mål för den forne Blackburn-anfallaren. Men det lär bli en del gnäll om brist på speltid också. Ett ogenomtänkt köp som inte är i närheten av att ge valuta för pengarna.

Bubblare:

Steven Mouyokolo, försvarare. Från US Boulogne til Hull, ca £2M.
Den franske försvararen anländer från franska Ligue 1-nykomlingarna US Boulogne. Franska andradiviosionen är alltså den högsta nivån som Mouyokolo spelar på. Nu ska han hjälpa till att styra upp PL:s kanske skakigaste backlinje. Good luck.

Gabriel Obertan, mittfältare. Från Bordeaux till Man U, £3M.
Obertan hade svårt att ta plats i Bordeaux förra säsongen. Det lär inte bli lättare hos de engelska mästarna och CL-finalisterna. Fransmannen börjar dessutom sin tid i England som skadad. Om Obertan får ut allt som han har i sig så kan han bli riktigt bra. Men det lär dröja. Räkna inte med succé, eller ens särskilt mycket speltid för Obertan denna säsong.

Lars Jacobsen, försvarare. Från Everton till Blackburn, gratis.
Det var två säsonger sedan som Jacobsen spelade A-lagsfotboll på allvar. Skador och svårigheter att platsa var problemen för två säsonger sedan i bottenlaget Nürnberg i Bundesliga, och det var samma problem i Everton förra säsongen. Dansken må vara en högklassig spelare med nordiska mått mätt, men PL är minst en storlek för stor. Jacobsen lär få tufft att få speltid i ett redan svagt Blackburn. Då spelar det ingen roll ifall man är gratis - Då är man ingen bra värvning.

***********************************

Nu kommer det att vara tyst här i helgen. Självklart är jag tillbaka och sammanfattar premiärhelgen, men det blir först på måndag. I veckan som kommer så kommer jag också att presentera några till Topp Tio-listor som passar bra i början av en säsong. De bästa värvningarna är en självklarhet. Det blir någon överraskning också.

Till dess lyssnar jag gärna på era förslag om sommarens sämsta värvningar, och lika gärna på era åsikter om vad jag borde gjort annorlunda på min lista.

Ha en trevlig fotbollshelg!

Kommentarer
Postat av: FCUM (United)

Nu tycker jag du tog ut en del text som låter missvisande om man inte läser hela texten jag skrev. Frågan jag kom fram till var om Liverpool kan räkna med att ta fler poäng mot lagen på den undre halvan jämfört med förra säsongen?



Det kan vara positivt att ni förlorat Alonso (hur det nu kan vara det) i just de här matcherna när lagen backar hem så pass mycket så det inte finns några ytor att sticka in bollar på, tror att med Aquilani så kommer ni kunna spela ett rakare och anorlunda spel mot dessa lag. Kan nog gynna er. Arsenal har också ett problem i dessa matcher, United och Chelsea kör dock oftare ett lite rakare och direktare spel mot dessa lag.



För åren innan har Liverpool slutat en bit från toppen då de inte tagit jätte mycket poäng mot de andra topplagen och missat lite mot bottenlagen också. Och om man inte upprepar bedriften mot toppkonkurrenterna detta året så ser jag inte att Liverpool ska vara så mycket bättre att de kan plocka in dessa behövliga poäng mot bottenlagen och kommer i min mening vara några poäng efter när vi kommer in i April/Maj.



Jag står fast vid att er trupp är klart svagare (kan ju tolkas olika). Du kanske tänker på en första back-up men jag menar det som kommer efter. Förra året var Neville och Brown skadade under en lång tid och då hade vi fortfarande O'shea och Rafael som slogs om denna plats. När Owen, Carrick och Scholes var skadade och Andersson iväg på annat håll så kunde Giggs och Fletcher gå in och göra ett fullgott jobb. Macheda/Welbeck känns också som bättre femte anfallare än Liverpool får fram vid kris. Bakom den riktiga A-truppen finns det alltså inte så mycket att hämta, för Liverpool, i mina ögon.



Till sist vill jag säga att statistik kan man vinka hur man vill. Owen har spelat i över 75% av Newcastles matcher de senaste två åren t.ex. Hur som helst håller jag med dig att han inte är en fullgod tredje forward.



Som du också nämner så kan man inte räkna med att hålla nollan i så många matcher (inte heller vinna så många 1-0 matcher). Så för att vinna ligan tror jag inte att United bara behöver ersätta Ronaldo och Tevez mål utan även trycka in några till. Annars blir det upp till Rio och Vidic att försöka upprepa förra årets bedrift.

2009-08-15 @ 01:21:45
Postat av: FCUM (United)

Glömde i all hast nämna att listan är bra och Cruz kommer nog vara den mest självklara mannen på en sådan lista någonsin, han hör ju hemma där fast han hade fått vara ordinarie för den delen.



Skulle själv bli mycket förvånad om vi får se Obertan något denna säsongen.



Uppskattas att du svarar på inlägg i bloggen då man inte alltid går tillbaka till gamla blogginläggs kommentarer och läser igen.

2009-08-15 @ 01:26:57
Postat av: Sean Dundee

Faktiskt en valdigt bra analys som jag haller med i det mesta men daremot tror jag att Lars Jacobsen kommer att gora det "bra" i Blackburn. Jag menar inte att han han kommer att briljera pa nagot vis men daremot sa kommer han nog att ta en ordinarie plats och gora sitt jobb bra, bli en i mangden av stabila pl spelare.



Valdigt fin blogg forresten som jag foljt ett tag utan att kommentera.

2009-08-15 @ 02:52:53
Postat av: Roos

Intressant lista. Topp 2 tycker ja du placerat rätt så det sjunger om det.

Adabayor kanske högre upp men det faller på Santa Cruz.



Alltså stackars Santa Cruz. Han kommer nöta bänk/Adebayor är årets flopp. Dessa 2 herrar slåss om centerpositionen i Man C iår. Yttrarna är väl till för Tevez och Robinho framförallt men även Bellamy och Wright-Phillips(mittfält?)



Aquilani faller på två grejer om han faller. Självklara saker egentligen och som du säger, anpassning och skadebenägenhet.



De är så skönt att se argument för varje sak du förslår. Ja gillart!

2009-08-15 @ 04:08:33
Postat av: Björn

Ser fram mot en grym PL-säsong och det är härligt att du fortsätter göra ett bra jobb med din blogg.



Kommer det att bli några tävlingar på bloggen denna säsong?



Chansar på att säsongen slutar så här:

1. Chelsea

2. Man U

3. Everton

4. Liverpool

5. Man C

6. Arsenal

7. Aston Villa

8. Sunderland

2009-08-15 @ 09:48:10
Postat av: Johan

Håller inte med dig om allt du skriver men du är väldigt duktig på att motivera dina saker.



Hur ser du på Liverpools(som också ska kriga på alla fronter)täckning bakom Torres?



Försöker att sprida din blogg så gott det går. Tack för ett bra jobb!

2009-08-15 @ 11:27:50
Postat av: Kubb (Arsenal)

Everton - Arsenal

1 - 6



Man ska inte säga för mycket efter en match, men jävlar vad bra vi var. Almunia sattes inte på prov direk, BÅDA mittbackarna hittade målet, Song gjorde inte ett misstag, Fabregas gjorde som bara han kan och tog över matchen efter 20 minuter och triangeln där framme var så samspelt att det såg ut som om de inte gjort annat i sina fotbollsliv än spelat med varandra.

En hyffsad start på säsongen och en käftsmäll till alla som tippat oss utanför topp 4 och Everton före.

Och till alla som säger att truppen inte håller för en hel säsong, idag fattades Rocisky, Nasri och Walcott om inte det är en offensiv bredd som heter duga, då vet jag inte vad som är det.



Man ska inte dra för stora växlar efter en match, men man lämnade mer utropstecken än frågetecken efter sig i alla fall.



Celtic nästa !

2009-08-15 @ 21:06:45
Postat av: Sebastian

Shall i sing BASSONG for you?

2009-08-17 @ 11:46:50
Postat av: Svanström (Arsenal)

Sebastian//



Det är väldigt lätt att göra åtlöje av en sådan här lista i efterhand. Att Holmgren skulle ha 10 rätt av 10 är omöjligt, han räknar kanske inte ens med att pricka in hälften av flopparna.

2009-08-17 @ 13:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0