Benitez på väg bort - Enligt spelbolagen [2009-02-25]

Ett antal bookmakers i England har stängt spelen på Benitez som näste Premier Leaguemanager att stå utan jobb. Det är förstås väldigt, väldigt anmärkningsvärt. Resultatmässigt är ju inte Benitez i närheten av att få sparken. Vi vanliga dödliga vet ju inte heller hur mycket som ligger i dessa rykten, men här vill jag nog påstå att den gamla devisen ingen rök utan eld gäller. Spelbolag brukar inte stänga spel utan anledning. Ännu en gång är alltså klubben i fokus på fel sätt inför en viktig händelse eller en viktig match. Det har hänt tidigare under det nuvarande ägarskapet, om man säger så. Förra året fick Hicks negativt fokus och började bråka med Parry i samband med årsdagen för Hillsborough, det stormade också rejält inför fjolårsmatcherna med Arsenal i Champions League. Det är nästan som om klubben strävar efter att rikta fokus på fel saker när viktiga saker stunder för laget och fansen. Liverpool har gjort det till en vana att tvätta sin smutstvätt inför öppen ridå.

Från officiella hålla i Liverpool så dementerar man att Rafa skulle vara på väg bort ifrån klubben. Men det är väl ingen som på allvar tror att det kommer att minska spekulationerna? Och det är väl inte heller någon som tror att detta inte för fem öre skadar klubben?

***********************************

När Fulham sålde Jimmy Bullard så påstod jag här på bloggen att det var en märklig försäljning, och jag passade på att gratulera Hull. De flesta av er läsare höll med mig men jag fick bestämt mothugg från signaturen Momus. Han påstod att det var ett genidrag att sälja en skadedrabbad 30-åring som hade för höga lönekrav. Vi får väl se vem som får rätt sa jag. Jag tror att vi vet vem som fick rätt nu. Bullard hann spela en match innan han skadade knät och det visar sig nu att han kommer bli borta i nio månader. Dessutom gör engelsk media gällande att Bullard inte var den populäraste figuren i omklädningsrummet på Craven Cottage.

Det verkar inte bättre än att de fem miljoner pund som Hull kastade ut på Bullard nu får rankas som januarifönstrets kanske sämsta investering. Och till Momus kan jag bara säga.... Well played, Sir.

***********************************

Fulham slog ut Swansea ur FA-Cupen igår. Walesarna tog ledningen med 1-0 men Fulham vände och vann med 2-1 genom mål av Dempsey och Zamora i 77e och 81a minuten. Jag är faktiskt lite bitter över det. Jag hade grymt gärna velat se Swansea i ännu en omgång i FA-Cupen. Nu såg jag inte gårdagens match, men i den första matchen var de mycket bättre än Fulham, och igår åkte de alltså på två ganska sena mål.

Swansea ligger för övrigt bara två poäng ifrån en kvalplats i The Championship. Och den sista play offplatsen innehas just nu av ärkerivalen Cardiff. Räkna alltså med ett stekhett walesderby den femte april.

***********************************

Ikvällens andra FA-Cupmatch så slog Coventry ut Blackburn. Matchen slutade 1-0.

***********************************

Idag är det ännu en replaymatch i FA-Cupen. West Ham gästar Riverside Stadium.

***********************************

En notis från Arsenal-Roma igår:
Lasse Kinch
lyckades med bedriften att se fel på Niklas Bendtner och Abou Diaby. Han sa inte fel namn - Han misstog sig på de två spelarna. Helt otroligt.

***********************************

Jag är tillbaka imorgon med mina tankar kring kvällens matcher. Det blir också några ord om morgondagens UEFA-Cupmatcher, samt lite annat smått och gott.

Kommentarer
Postat av: Simon

Haha Lasse lyckades även ta fel på RVP och Vela minst tre gånger.

2009-02-25 @ 19:05:00
Postat av: Big One

Det är klart att Kinch blandar ihop Bendtner och Diaby. Han har ju så mycket annat att svamla om så att han inte har tid att titta på matchen. Och att vara dåligt påläst har han ju gjort till sitt signum.



Förövrigt borde Bayern vara hyfsat säkra på att avancera till kvarten...

2009-02-25 @ 22:42:49
Postat av: Nisse

Kinch har även övertygat i matcher med LFC. Vill minnas att han en gång i tiden tog fel på Heskey och Sami. Flera gånger i samma match dessutom. Den ene forward, den andre försvarare, den ene praktblond, den andre kolsvart. Imponerande......

2009-02-26 @ 00:20:07
Postat av: Schmek

Nu kan vi väl en gång för alla slå hål på myten om att vi inte kan klara oss utan Stevie G. Segrar mot både United och Real talar sitt tydliga språk. Visst, vi är otroligt mycket bättre med honom på planen men vi klarar oss galant även utan honom...



2009-02-26 @ 13:20:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0