U20-VM - Alla spelare med engelsk klubbadress [2009-09-25]

Ni har säkert redan koll på att U20-VM i Egypten sparkade igång igår. Och ni har förstås stenkoll på alla spelare i mästerskapet som till vardags är hemmhörande i England. Inte? Då har ni det efter dagens blogg.

Vi börjar med de spelare som tillhör en engelsk klubb, men som inte representerar det engelska landslaget.

Jake Thomson, 20 år, mittfältare - Trinidad & Tobago och Southampton.
Jake är en Southamptonprodukt som ännu inte är ordinarie i sitt klubblag. Han har gjort fyra inhopp i League One den här säsongen. Han har också representerat England på U17-nivå, men spelar alltså för Trinidad & Tobago i detta mästerskap.

Danny Uchechi, 20 år, anfallare - Nigeria och West Ham.

Uchechi kom till England från hemlandet Nigeria 2002. Han hamnade ganska snabbt i Charlton där han varit något av en skyttekung i U-laget. Tidigare i våras blev han klar för West Ham. Drömklubben heter dock Manchetser United. Uchechi har representerat Nigeria på U23-nivå, men hamnade precis utanför truppen till OS i peking. Han har också tackat nej till att representera England på U16-nivå med motiveringen att det inte skulle kännas rätt. "Jag må bo i England, men jag är född i Nigeria", säger Uchechi.

Fran Merida, 19 år, mittfältare - Spanien och Arsenal.

Merida har sin fotbollsuppfostran i Barcelona, dit han kom redan som åttaåring. Men precis som landsmannen Fabregas så lämnade han för England och Arsenal i sina tidiga tonår. Övergången hade ett trist efterspel då Merida anklagades för att ha brutit en pre-contract med Barca, och Merida blev dömd att betala €3.2M i kompensation till Barca. Denna dom har dock överklagats. Merida har gjort totalt sex matcher för Arsenal sedan han kom till klubben. Tre matcher från start i Ligacupen och tre inhopp i PL är Meriadas facit än så länge. Senaste framträdandet kom i Arsenals hemmaseger mot Pompey för några veckor sedan. Under vintern 2008 var Meriada utlånad till Real Sociedad, då i spanska andradivisionen. Det hann bli 14 matcher, ett mål och sex assist för Merida under låneperioden. På internationell nivå så har Merida spelat för Spanen på U17, U19, U20 och U21-nivå. Merida kan mycket väl bli en tongivande spelare för Spanien i mästerskapet.

Ron-Robert Zieler, 20 år, målvakt - Tyskland och Manchester United.

Zielers moderklubb heter så mycket som SCB Viktoria Köln. Om det inte ringer någon klocka så behöver ni inte skämmas. Klubben är nämligen hemmahörande i den tyska sjättedivisionen. Men Zieler var lovande redan som pojk, och sjättedivisionen byttes snart ut mot Bundesliga och Köln. Som 16-åring gick Zieler till United. Där har det dock ännu inte blivit något spel för A-laget. En bänkplats i en Ligacupmatch förra hösten är det närmsta tysken har kommit. Däremot blev det två A-lagsmatcher för Northampton (då i League One) dit Zieler var utlånad i tre månader förra säsongen. U-landslagsmatcher för Tyskland har Zieler gott om. Han har figurerat i U16, U17, U18 och U19-landslaget. Under VM kan det alltså bli debut för U20-landslaget.

Aaron Mooy, 19 år, mittfältare - Australien och Bolton.

Mooy hämtades till Boltons akademi 2006 från New South Wales Institute of Sport i Sydney. Än så länge har det inte blivit något spel i A-laget för Mooy. Däremot har han visat framfötterna på U-nivå för det australiensiska landslaget. I den prestigefyllda U20-turneringen Treborg Tournament i Holland i somars så gick Australiens U20-lag till semifinal och Mooy blev utsedd till turneringens bästa spelare. Han var också kallad till A-landslaget i augusti i år då Australien mötte Irland. Någon speltid blev det dock inte.

Chris Herd, 20 år, försvarare/mittfältare - Australien och Aston Villa.

Herd kom till Aston Villa från Aussie-klubben Basywater City SC 2005. Det närmsta han kommit en debut i A-laget är en plats på bänken mot Hamburg i UEFA-Cupen förra säsongen. Under säsongen 07/08 blev det två korta låneperioder i först Port Vale och Wycombe. I somras fick Herd chansen att spela i Peace Cup, men än så länge väntar alltså Herd på sin debut för Villas A-lag.

Dean Bouzanis, 18 år, målvakt - Australien och Liverpool.
Bouzanis är en stark och spänstig ung målvakt som vid relativt ung ålder började konkurrera på allvar i Liverpools reservlag. Än så länge är det långt kvar till A-lagsspel, men många inom Liverpool betraktar Bouzanis som klubbens mest lovande unga målvakt. Wrexham försökte signa honom på lån i somras, men fick nobben av Liverpool. Han kom till England och Liverpool 2007, och där har han blivit kvar, förutom en kort avstickare till Sydney FC under 2007. Bouzanis har grekiskt påbrå och har spelat U-kamper även för Grekland. Senast förra sommaren representerade han Grekland i U19-EM. Ska man tro Bouzanis själv så finns dock hans landslagsframtid i Australien.

Alex Cisak, 20 år, målvakt - Australien och Leicester.
Cisak kom till Leicesters akademi 2005 och två år senare skrev han på sitt första proffskontrakt. Något spel i Leicesters A-lag har det än så länge inte blivit. Under säsongen 07/08 var han utlånad till Oxford United, där det inte blev någon speltid, och sedan till Tamsworth där det blev sju framträdanden. Säsongen 07/08 var också den säsong då Cisak för första gången satt på bänken för Leicester A-lag. Men något definitivt genombrott har det alltså inte blivit. I somras var Cisak på väg bort, men Lecister valde till slut att ge ynglingen ett sex-månaderskontrakt som går ut i december i år. Cisak lär sitta på bänken i Egypten.

Tomas Pekhart, 20 år, anfallare - Tjeckien och Tottenham (just nu på lån i Slavia Prag).
Pekhart har länge setts som en av tjeckisk fotbolls största talanger. Detta blir hans andra U20-Vm då har deltog redan 2007. Den reslige anfallaren anlände till Spurs akademi 2006, och där gjorde han sig snabbt ett namn. Redan som 17-åring stänkte han in 19 mål på 20 matcher för Tottenhams U18-lag, och redan då fick han speltid i reservlaget. Förra hösten var Pekhart på ett sex månader långt lån i Southampton. Men precis som för hela klubben gick det trögt för anfallaren. Det blev inte mer än två matcher från start, sju inhopp och ett mål för tjecken. I vintras gick Pekhart på lån till Slavia Prag - Den klubb han befann sig i från 13 till 16 års ålder. Lånet sträcker sig fram till januari 2010. I våras blev det 2 mål på 12 matcher för Pekhart. Denna säsong väntar han fortfarande på sitt första framträdande i klubben. När det kommer till den internationella scenen så har Pekhart gjort sju U21-landskamper, och på dessa sju matcher har det blivit sex mål.

Jan Sebek, 18 år, målvakt - Tjeckien och Chelsea.
Sebek har av vissa kallats den nye Cech. Än så länge stannar väl likheterna vid att de båda är målvakter och från Tjeckien. Men visst är Sebek ett löfte. Han var på provspel i Chelseas akademi 2006 men valde att stanna i Tjeckien och FC Viktoria Plzen. Istället blev övergången av 2007. Sebek huserar i dagsläget främst i Chelseas U18-lag, och även delvis i reservlaget.

Roger Rojas, 19 år, anfallare - Honduras och Wigan (just nu på lån i Club Deportivo Olimpia).
Wigan har ett ganska nära samarbete med de regerande Honduranska mästarna Olimpia. Det var där man hittade Figueroa och Palacios, och det är där man har hittat Rojas. Rojas har dock ännu inte bekantat sig med den engelska fotbollen. Han blev klar för Wigan i somras, men ska vara kvar i Olimpia de närmsta två säsongerna för att få mer erfarenhet och tillräckligt med landskamper för att kvalificera sig för ett engelskt arbetstillstånd. Rojas är alltså anfallare, och det kan man ganska lätt gissa när man ser hans målfacit från de Honduranska U-landslagen. I U17-landslaget har det blivit 15 mål på 12 matcher, och i U20 har det blivit 11 mål på 8 matcher.

Peter Gulasci, 19 år, målvakt - Ungern och Liverpool.
Liverpool har ett nära samarbete med den ungerska klubben MTK Hungary FC. Peter Gulasci (och de två spelarna nedan) är ett resultat av det samarbetet. Sedan klubbarna startade sitt samarbete 2007 har fem tonåriga ungerska spelare fått chansen att visa upp sig i Liverpool. Gulasci är en av dem. I dagsläget är det reservlaget som gäller för Gulascis del, även om det blev en del matcher med A-truppen under försäsongen. I våras var Gulasci på lån i Hereford (då i League One) där han faktiskt tog en tröja i startelvan. Gulasci har varit involverad i alla de ungerska U-landslagen, ända upp till U21-nivå.

Kristian Nemeth, 20 år, anfallare - Ungern och Liverpool (just nu på lån i AEK Athen).
Nemeth debuterade i den ungerska högstaligan redan som 16-åring. Han fick ett snabbt ett rykte om sig att vara en naturlig målskytt. I MTK hann det bli 37 matcher och 18 mål för anfallaren. Nästa stopp i karriären blev Liverpool, och där blev han snabbt reservlagets skyttekung. Nemeth vann skytteligan i reservlagsserien säsongen 07/08. Förra säsongen förstördes till stor del av skador. Nemeth gick på lån till Blackpool med bröt käken i debuten, och det symboliserar ungrarens fjolårssäong ganska väl. Under sommarens försäsong fick Nemeth en hel del matchtid och han gjorde bland annat mål under Liverpools Asien-turné. Förhoppningarna på Nemeth är relativt stora i Liverpool, och genom att skicka iväg honom på lån till den grekiska storklubben AEK Athen hoppas man att han ska samla på sig behövlig erfarenhet. Att Nemeth har näsa får mål råder det inga tvivel om. Hans facit från de ungerska U-landslagen talar sitt tydliga språk; U17: 9 matcher, 11 mål, U19: 15 matcher, 14 mål, U21: 10 matcher, 13 mål. Än så länge väntar Nemeth på sin chans i såväl Liverpools som Ungerns A-lag. Han har blivit kallad till Ungerns A-trupp, men har ännu inte gjort sin första A-kamp. Nemeth kan mycket väl bli en av spelarna att hålla koll på under mästerskapet i Egypten.

Andras Simon, 19 år, anfallare - Ungern och Liverpool (just nu på lån i Cordoba).
Simon kom till Liverpool 2007. Det har blivit en hel del spel i reservlaget för anfallaren. Det ska dock sägas att vissa har velat påstå att Simon kom till klubben för att underlätta omställningen för landsmannen Kristian Nemeth, som kom till Liverpool samtidigt som Simon. Och trots att Simon nu har ett permanent kontrakt med Liverpool (första säsongen var ett lån) så tror jag att det kan ligga något i det. Jag har sett ganska många av Liverpools reservlagsmatcher de senaste åren, och jag har aldrig blivit imponerad av Simon. Just nu befinner han sig i Cordoda i den spanska andradivisionen på lån. Än så länge har det blivit ett inhopp för den spanska klubben denna säsong.

Sådärja. Där har ni alla icke-engelska spelare i årets U20-VM. Nu har ni ingen ursäkt för att inte ha koll på dessa lirare.

***********************************

Men självklart nöjer vi oss inte här. Vad vore detta för Engelsk-fotboll-blogg om vi inte gick igenom även Englands trupp?

Sagt och gjort. Here goes. Englands trupp ser ut som följer:

MÅLVAKTER:
Elliott Parish, 19 år, Aston Villa.
Har varit i Villa sedan säsongen 06/07. Var med A-laget på försäsongslägret inför förra säsongen. Har främst vaktat målet i akademi-laget.

Mark Oxley, 19 år, Hull City.
2006 så köpte Hull Oxley från Rotherham för £150K. Oxley hade då inte gjort någon A-lagsmatch för Rotherham, och har ännu inte gjort någon heller för Hull. Oxley provtränade för Villa innan han gick till Hull, men där blev det nobben.

Jason Steele, 19 år, Middlesbrough.
En egen produkt som kom till Boro som 13-åring. Har ännu inte gjort A-lagsdebut.

FÖRSVARARE:
Ben Mee, 19 år, Manchester City.
Mee är en City-produkt som förra säsongen alltmer började ta steget från akademi till reservlag. I vintras skrev han ett nytt tvåårskontrakt med klubben. Väntar på A-lagsdebuten.

Martin Kelly, 19 år, Liverpool.

Kelly kommer från Liverpools akademi, men tränar nu uteslutande med A-laget. Debuten för Liverpool kom förra säsongen då yngligen hoppade in istället för Carragher i en CL-match mot PSV. I vintras var Kelly utlånad till Huddersfield där han tog en plats i elvan. Hudds ville sedan låna Kelly under denna säsong, men Liverpool nobbade. Kelly som kan spela både högerback och mittback har suttit på bänken i fyra av Liverpools sex ligamatcher denna säsong, men har ännu inte gjort PL-debut.

Jordan Parkes, 19 år, Watford.
Parkes är en ytterback som kommer från Watfords egna led. Han debuterade för klubben redan 2006. Säsongen 07/08 spenderade han mestadels på lån i Barnet och Brentford. Ligadebuten för Watford kom förra säsongen. Har ännu inte fått speltid denna säsong.

Nana Ofori-Twumasi, 19 år, Chelsea.
Nana är född i Ghana, men kom till England som 10-åring. Skrev på sitt första proffskontrakt med Chelsea 2007. Var kapten i akademilaget. Från och med förra säsongen var han helt ordinarie i reservlaget. Har ännu inte gjort någon match för A-laget. Styrkan och snabbheten är högerbackens främsta kännetecken.

Gavin Hoyte, 19 år, Arsenal.
Hoyte är ett relativt välkänt namn. Delvis tack vare att han har en äldre bror (Justin) som idag återfinns i M'Boro, men som precis som lillebror Gavin är en Arsenalprodukt. Hoyte är idag kapten för Arsenals reservlag, och debuten för A-laget klarades av redan 2007. Förra säsongen kom också PL-debuten. Hoyte var också utlånad till Watford under förra säsongen, där han fick totalt 10 matcher från start. Precis som Kelly så kan Hoyte spela centralt och till höger i backlinjen.

Kieran Trippier, 19 år, Manchester City.
Denna attackvilliga ytterback är City-produkt, och han är född i Bury. Har ännu inte spelat i A-laget, men har varit kapten för både akademi och reservlag. Tränar nu regelbundet med Citys A-lag. Räknas som en stor talang i City-kretsar.

Matthew Briggs, 18 år, Fulham.
När Briggs gjorde PL-debut 2007 så blev han PL:s yngste debutant någonsin (han har inte längre rekordet), men det är också Briggs enda framträdande i Fulhamtröjan än så länge. Men i Fulham tror man fortfarande på sin egna produkt och i vintras fick Briggs ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till 2011. Har åtta framträdanden för U19-landslaget på sitt CV.

MITTFÄLTARE:
Adam Clayton, 20 år, Manchester City.
En City-produkt som jämförs med Michael Johnson. Har suttit på bänken för Citys A-lag, men väntar fortfarande på debuten. Är ordinarie i reservlaget.

Josh Walker, 20 år, Middlesbrough.
Tillhör samma akademigeneration som David Wheater, Lee Cattermole och Jonathan Franks, m.fl. Ligadebuten kom redan 2006, då Boro spelade PL-fotboll. Sedan dess har det blivit ytterligare drygt tio framträdanden i A-laget. Säsongen 07/08 var han på lån i skotska Abderdeen. Har också varit kapten i det engelska U18-landslaget.

Paul Marshall, 20 år, Manchester City.
En vänsterytter från Citys akademi. Var förra säsonen utlånad till Blackpool och Port Vale, och fick speltid i båda klubbarna. Är idag ordinarie i reservalaget. Har representerat Irland på U19-nivå, men nu är det alltså England som gäller. Har en fin vänstetfot.

Michael Woods, 19 år, Chelsea.
Anlände till Chelseas akademi från Leeds dito 2006. Gjorde A-lagsdebut i en FA-Cupmatch 2007, och det gjorde honom till den fjärde yngste debutanten i Chelseas histora. Sedan dess har det blivit ännu ett framträdande i FA-Cupen, men ligadebuten är ännu inte avklarad.

Andrew Tutte, 18 år, Manchester City.
En City-produkt med landslagsmeriter på U-nivå. Spelar regelbundet för akademi och reservlaget. Fick speltid i Dallas Cup under sommarens försäsong.

Matthew James, 18 år, Manchester United.
En akademiprodukt från Man U. Har avacerat från akademilaget till Solkjaers reservlag. Ses som användbar på många positioner. Har ännu inte varit i näheten av A-laget, men däremot belönades han med ett nytt kontrakt i somras.

Gary Gardner, 17 år, Aston Villa.
Craig Gardners yngre bror spelar regelbundet i Villas reservlag, men väntar fortfarande på A-lagsdebuten. Har haft en hel del skadebekymmer det senaste året, men spelar nu utan bekymmer, och får beröm från Villas coachstab för sitt spel i akademi och reservlag. Har representerat England på U16 och U17-nivå.

ANFALLARE:
Febian Brandy, 20 år, Manchester United.
Har varit i United sedan nio års ålder. Under förra säsongen var han utlånad till Swansea och Hereford, och fick speltid i båda klubbarna. Gjorde sin första internationella match någonsin när han representerade U20-landslaget förra månaden. Det blev två mål i debuten för Brandy. Slåss med spelare som Welbeck, King och Macheda om speltid i reservlaget.

Sam Baldock, 20 år, MK Dons.
En av de mest rutinerade spelarna i truppen sett till A-lagsfotboll på klubbnivå. Baldock har gjort över 50 matcher och dryga 10 mål för MK Dons sedan debuten 2005. Mäter inte mer än 170 centimeter ovan marken, men kompenserar det med snabbhet. Har fått smeknamnet Super-Sam av MK Dons-fansen.

Jon Obika, 19 år, Tottenham (just nu på lån i Yeovil Town).
Spursprodukten vann akademilagets interna skytteliga säsongen 07/08. Har gjort två framträdanden för Tottenhams A-lag, båda gångerna i UEFA-Cupen. Spenderade förra våren på lån i League One-klubben Yeovil. Där blev det tio ligamatcher och fyra mål. Obika spenderade sedan försäsongen med Spurs, men är nu åter på lån i Yeovil. Än så länge denna säsong har det blivit ett mål på sex ligamatcher.

Alex Nimely-Tchuimeni, 17 år, Manchester City.
Född i Liberia, men bor nu England och har tillhört City sedan i fjol. I vintras fick den då 16-åriga anfallaren ett fyraårs-kontrakt med klubben. Man tror alltså på denna yngling. Han har gjort 15 mål på elva matcher för Liberias Ungdomslandslag. Han har redan hunint tacka nej till Liberias A-landslag. Fokus verkar uppenbarligen ligga på England. Får Nimely-Tchuimeni speltid i Egypten så blir det debut för honom vad gäller U-landslagsspel för England.

Puh. Där har ni hela gänget. Varenda lirare i U20-VM som är hemmahörande i England. Jag tänkte att det kanske blir skojigare att titta på matcherna när man har i alla fall lite koll på några av spelarna. Förhoppningsvis somnade ni inte halvvägs in i inlägget.

Jag antar att ni saknar en hel del spelare i den engelska truppen? Jag med, men det är upp till klubbarna att avgöra ifall de vill släppa iväg sina guldklimpar. Spelare som Danny Welbeck (Man U), Jack Wilshere (Arsenal), Kieran Gibbs (Arsenal), Fabian Delph (Villa), Nathan Delfouneso (Villa), Dan Gosling (Everton), Jack Rodwell (Everton), James Tomkins (West Ham), Freddie Sears (West Ham, nu på lån i Crystal Palace), Junior Stanislas (West Ham), Jack Cork (Chelsea, nu på lån i Coventry) och Daniel Sturridge (Chelsea) kommer alla att stanna hemma i England på sina klubbars begäran. Mästerskapet är mitt i säsongen och jag förstår klubbarna, men ändå... It's a shame. Vilket lag England hade kunnt skicka.

***********************************

Fredagstips var det också, ja. Här kommer morgondagens matcher, tillika min rad. Idag utan en motivering - Det lämnar jag till er. Så här ser det ut:

Portsmouth - Everton - 2
Birmingham - Bolton - 1X
Blackburn - Aston Villa - 2
Liverpool - Hull - 1
Stoke - Man Utd - X2
Tottenham - Burnley - 1
Wigan - Chelsea - 2
Fulham - Arsenal - X


Ni får TVÅ halvgarderingar till denna rad. Åtta matcher med bara en gardering är i överkant. Kanske kan någon dra in en fullpottare nu?

***********************************

Imorgon kväll kommer ett inlägg som återigen fokuserar en del på U20-VM. Det blir lite mer fakta kring mästerskapet som sådant, ytterligare lite kött på benen kring Englands trupp, samt lite annat.

***********************************

Morgondagens inlägg blir det sista inlägget på denna domän. Min blogg kommer från och med nu att finnas på Webbsporten.se. Om de arkiverade inläggen ligger kvar här eller följer med dit återstår att se. Självklart kommer det ligga en länk här som går till bloggens nya hem. Men några nya inlägg kommer alltså inte dyka upp här efter imorgon. Den första bloggen på Webbsporten kommer på måndag - Söndagen blir alltså med stor sannolikhet bloggfri. Jag hoppas och tror att ni allihopa "följer med" mig till mitt nya tillhåll. Jag till och med vädjar till er att hänga på. Ni utgör kärnan i min läsarkrets och ni är därför oerhört viktiga för mig. Förhoppningen är att läsarkretsen ska bli större, och att vi får ännu fler givande diskussioner i kommentarerna. Jag kommer fortsatt att vara mån om att svara på alla era kommentarer. Förhoppningen är också att ni ska hitta annat läsvärt på den sidan, och det vågar jag lova att ni kommer att göra - Sport och fotbollsnördar som ni är. Jag kommer också att börja författa krönikor och övriga texter främst rörande engelsk fotboll (eventuellt även en del svensk också) på den sidan. Så jag hoppas som sagt att ni redan idag lägger till Webbsporten.se i listan över bokmärken.

Har ni frågor, önskemål eller undringar inför nystarten är det bara slänga iväg ett mail till mig;
[email protected] eller [email protected].

***********************************

Det enda som återstår är att som vanligt önska er alla en riktigt trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Stenansikte

Portsmouth - Everton - 2

Birmingham - Bolton - 1X

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - X2



På pappret en ganska lätt (läs: tråkig) omgång. Så det borde ju bli en fullpottare, av någon i alla fall. Men skrällar brukar ju komma. Fulham - Arsenal blir nog den intressantaste matchen den här omgången och Tottenham - Burnley den målrikaste.



RIktigt härlig genomgång av spelarna i U20, det uppskattas verkligen! Ska bli spännande att följa och se hur det går. Men som du skriver blir det ju lite lidande av att många av de bästa spelarna stannar i sina klubbar. Synd eftersom det är ju ett perfekt tillfälle att skaffa sig erfarenhet, men man får väl ha förståelse för att klubbarna inte vill att sina spelare ska bli skadade.

På ett sätt är det ju dock lite bakvänt. De spelarna som skickas är de som har störst betydelse för sin klubb även fast det inte är de som är bäst per se. De spelarna som stannar kvar är väl de som får räknas som bäst fast de har inte alls lika stor betydelse i sina klubbar utan spelar i reservlagen.

2009-09-25 @ 15:24:42
Postat av: Stefan

Webbsporten är bokmärke: http://webbsporten.se/



2009-09-25 @ 15:46:57
URL: http://webbsporten.se/liveresultat-hockey/
Postat av: PD

Portsmouth - Everton 2

Birmingham - Bolton 1

Blackburn - Aston Villa X,2

Liverpool - Hull 1

Stoke - Man Utd 2

Tottenham - Burnley 1

Wigan - Chelsea 2

Fulham - Arsenal 1,2



Provar utan motivering och hoppas jag hittat skrällarna med mina halvgarderingar.



Trevlig helg,

2009-09-25 @ 16:01:02
Postat av: E.B Farnum

Varit ganska nära de senaste två omgångarna , så nu vore det väl själva fan om man inte skulle dra till med en fullpoängare. Här kommer förhoppningsvis rätt rad...

Portsmouth-Everton 2 (1-2)

Svårtippat, Pompey måste ju börja ta poäng nu, men tror på knappt bortavinst.



Birmingham-Bolton X2 (1-1, 1-2)

Tror på Bolton här.



Blackburn-A.Villa 1 (2-1)

Blackburn har vaknat lite och måste ta poäng hemma om de vill hänga kvar.



Liverpool-Hull 1 (5-0)

Här blir det kross, då det är klasskillnad på lagen. Hattrick av Captain Fantastic...



Stoke-Man.United 1,2 (1-0, 1-2)

Hemmastarka Stoke kan mycket väl skrälla här. Hoppas, hoppas.



Tottenham-Burnley 1 (4-1)

Tottenham har en grym forwardsuppställning, dom kommer ha lekstuga, även om the beast kommer försöka hålla siffrorna nere.



Wigan-Chelsea 2 (0-4)

Chelsea ser tyvärr ostoppbara ut, men det kommer ju bättre motstånd än Wigan nästa söndag...



Fulham-Arsenal 2 (1-3)

Känns svårtippad, men Fulham verkar inte lika defesivt starka i år som förra säsongen, så Arsenal tar nog tre pinnar i slutändan.



Var mina tips inför morgondagen, och jag hänger på Holmgren. Trevlig helg alla glada!

2009-09-25 @ 16:46:28
Postat av: Oskar

Portsmouth - Everton - 2

Everton har ett starkt facit på de senaste matcherna och Pompey.. Well, inte så bra facit.



Birmingham - Bolton - 1

Hemmafördelen avgör.



Blackburn - Aston Villa - X2

Aston Villa har sett vassa ut den senaste tiden men jag anar att en poängförlust kommer snart. Kanske här?



Liverpool - Hull - 1

Klart att Liverpool vinner det här.



Stoke - Man Utd - 2

Vi har varit starka de senaste veckorna och jag tror att vi är nog bra för att besegra Stoke på Britannia. Stoke har haft ett par tuffa veckor med sena poängförluster.



Tottenham - Burnley - 1

Spurs vann med 5-1 i ligacupen. De kommer att krossa Burnley som inte har rosat marknaden på bortaplan direkt.



Wigan - Chelsea - 2

Chelsea är så pass mycket bättre än Wigan bara.



Fulham - Arsenal - X2

En tuff match för Arsenal men är ändå en match som de ska vinna. En gardering här.



Intressant att få veta mer om de engelska spelarna. Inte många namn man kände igen (inte bland de som är med iaf).

2009-09-25 @ 17:31:32
Postat av: wilson

Portsmouth - Everton - 2

Birmingham - Bolton - 1

Blackburn - Aston Villa - 1 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - X2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - 2

2009-09-25 @ 19:05:30
Postat av: Big One

Får väl ta och slänga ihop ett tips nu, för i helgen blir det bara jobb å jobb å jobb. Iallafall:



Portsmouth - Everton - X2

Birmingham - Bolton - 1X

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - 2



Snällt med två halvgarderingar, nu väntar man bara på den första helgarderingen...

2009-09-25 @ 19:08:09
Postat av: Henrik

Portsmouth - Everton - 2

Birmingham - Bolton - 12

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - X2

2009-09-25 @ 21:02:58
Postat av: rooster

Portsmouth - Everton - 12

Birmingham - Bolton - 1

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal x2

2009-09-25 @ 21:25:24
Postat av: Linhem

Portsmouth - Everton - 2

Birmingham - Bolton - X

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - X2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - X2



tänk ett England med dessa du nämner jag i ett u-20 Vm!



Steele



Gosling-Tomkins-Rodwell-Gibbs



Welbeck-Wilshere-Delph-Stanislas



Sturridge-Sears



Kanske att Mittfältet blir alldeles för offensivt...



Steele



Gosling-Tomkins-Cork-Gibbs



Wilshere-Delph-Rodwell-Stanislas



Welbeck-Sturridge



Kanske mer balanserat,i anfalls väg har man ju förutom dessa Sears & Delfouenso som är riktigt bra de också. synd att man missade en sådan här elva.

2009-09-25 @ 23:31:44
Postat av: Ralle [LFC]

Portsmouth - Everton - 2

Birmingham - Bolton - X

Blackburn - Aston Villa -

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - X2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - X2

2009-09-26 @ 00:58:46
Postat av: Ralle [LFC]

Har redan en favoritspelare i England U20, Andrew Tutte ;)

2009-09-26 @ 01:29:50
Postat av: Felipe

Portsmouth - Everton - 1

Birmingham - Bolton - 1X

Blackburn - Aston Villa - X

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 2

Tottenham - Burnley - 1X

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - X

2009-09-26 @ 03:52:15
Postat av: TimoTorres

Portsmouth - Everton - 2

Birmingham - Bolton - 1X

Blackburn - Aston Villa - X2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - 2

2009-09-26 @ 08:00:55
Postat av: Niklas (Villa)

Portsmouth - Everton (X2)

- Är det dags för Pompeys första poäng? Ja, kanske!?



Birmingham - Bolton (X)

- Svårtippad match - skulle helst av allt vilja helgardera.



Blackburn - Aston Villa (X2)

- Villa har fyra raka, men man vet aldrig hehe. Garderar!



Liverpool - Hull (1)

- Liverpool har hittat målformen - Hull blir en mumsbit.



Stoke - Man Utd (2)

- Stoke har överraskat förr, men Man Utd rår man inte på.



Tottenham - Burnley (1)

- Tottenham måste börja vinna igen, efter två raka förluster.



Wigan - Chelsea (2)

- Unstoppable Chelsea tar tre nya poäng mot sega Wigan.



Fulham - Arsenal (2)

- En match som jag tyvärr inte har någon gardering kvar till.



Lycka till på webbsporten.se... /Niklas



Ps. >>Ralle [LFC], om du ser detta så har du missat att tippa Villa-matchen!

2009-09-26 @ 09:25:03
Postat av: Mock

Portsmouth - Everton - X

Birmingham - Bolton - 1

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 1X

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 1X

Fulham - Arsenal - X

2009-09-26 @ 10:19:23
Postat av: Björn

Portsmouth - Everton - 2

Birmingham - Bolton - X

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - X2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - X2

2009-09-26 @ 13:05:00
Postat av: Elias

Portsmouth - Everton - X2

Birmingham - Bolton - 1

Blackburn - Aston Villa - 2

Liverpool - Hull - 1

Stoke - Man Utd - 2

Tottenham - Burnley - 1

Wigan - Chelsea - 2

Fulham - Arsenal - X2

2009-09-26 @ 15:05:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0